GÜZEL GÜNLER 18. Episode Trailer - Güzel Günler Watch the Last Episode! 17. Watch The Episode Full One Piece

 Güzel Günler Watching The Last Episode! 17. watch the episode. One piece full hd Show TV. Güzel Günler 18. Part Trailer, new trailer.


Güzel Günler dizisi eğlenceli bir dizi olup oyuncu kadrosunda önemli oyuncular yer almaktadır. Dizinin bağımlısı haline gelmiş bir izleyici kitlesi şu anda mevcut. Dizinin bölüm sayısı arttıkça aldığı reytinglerin de artması bekleniyor. Yine de final riski taşıdığı ihtimaller arasında. En son dizinizden 17 Aralık. bölüm yayınlandı. Tamam 17. bölümü full hd ve kesintisiz nereden izleyebilirim? 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte tüm detaylar..


Güzel Günler Watch The Last Episode

Güzel Günler yeni bölümleriyle her Pazar 20.00'de Show TV'de yayınlanmaya devam ediyor.


Binnur Kaya (Precious) Ecem Erkek (Füsun) Leyla Tanlar (Selma) Zeynep Çamcı (Altan) Olgun Toker (Atakan) Burak Dakak (Mihran) Yıldıray Şahinler (Hakim) Seray Gözler (Saliha) with names such as names in the cast of the series are being watched with interest.


Güzel Günler 17. watch the episode

26 Mart Pazar akşamı 17. bölümü yayınlanan dizi seyircilerin beğenisini toplayarak beğenisini kazandı. Dizinin final olmamasını isteyen çok sayıda kullanıcı YouTube üzerinden yorum yaptı. Güzel Günler dizisi haftaya 18. sırada. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Full, tek parça ve HD formatında izlemek için link özet yazımızın en altında yer almaktadır. Serinin 18. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz yazımıza eklenecektir.


Bir önceki bölümü kaçıranlar ya da tekrar izlemek isteyenler resmi YouTube kanalından ihtiyaçlarını giderebilirler. Ancak bir önceki bölümde yaşananları bir hatırlayalım ve özet geçelim.


'Güzel Günler' 17. Episode Summary

Değerli, yeni evlenen Altan ve Atakan çiftine Selma ve Mihran'ın yardımıyla mini bir balayı hediyesi verir. Balayı odası, Altan ve Atakan için komik ve romantik bir maceraya dönüşür. Bu sırada Selma'nın kafeden ayrılmasıyla ekip yeni bir garson arayışına girer. Gelen garson herkesi şaşırtacak. Füsun'un imaj çalışmaları beklendiği gibi gitmeyince yardımına koşan yine Feyyaz'dır. Derin'in yokluğu Ayşim'i kritik bir kararın eşiğine getirir. Selma'nın tasarımcı olarak ilk kez katılacağı iş yemeği, iki adam arasında geçen bir soğuk savaş Dekadansına sahne olacaktır.


Follow the Link Güzel Günler 17. Click Here To Watch The Episode


Güzel Günler 18. episode trailer

Güzel Günler dizisinde hem eğlence hem de hüzün dolu bir bölüm daha geride kaldı. Her geçen gün daha fazla kişinin izlediği dizi 17. sırada. bölümüyle büyük beğeni topladı. Seri 18. bölüm ile devam edecek. Peki Güzel Günler dizisi yeni bölümde neler olacak? Bu soru, son fragman videosu yayınlandığında cevaplanacak. Yeni tanıtım videosu yayınlanır yayınlanmaz yazımıza eklenecektir.


Güzel Günler 18. the episode trailer has been released!



Güzel Günler Actors

Binnur Kaya (Kıymet), Ecem Erkek (Füsun), Leyla Tanlar (Selma), Zeynep Çamcı(Altan), Olgun Toker (Atakan), Burak Dakak (Mihran) ve Yıldıray Şahinler (Hakim), Seray Gözler (Saliha), Orkuncan İzan (Feyyaz), Duygu Köse (Leylim) , Oya İloğulları (Alya), Dora Dalgıç (Ayşim), Enginay Gültekin (Dilşat) and Edip Saner (Çetin)

Comments

Popular posts from this blog

Nana Stambolishvili biography, age, wikipedia - New Lead Role in the TV series Emanet(Legacy)

Actor BARIŞ BAKTAŞ Biography, Series, Movies, Drama List, Family, Age, Height, Songs, Wife - KAN ÇİÇEKLERİ Baran

DERYA PINAR AK Biography - Age